Introduktion

Jag heter då Christofer och är en 22 årig man i mina mest produktiva år. Jag bor i den lilla staden Östersund, själv på vardagarna med med mina två barn på helgerna. Helt själv är jag ju iofs inte, jag har ju faktiskt min lilla skäggagam Olle som håller mig sällskap nu för tiden.
Anledningen till att jag skapat den här bloggen är för att kunna hålla en liten uppdatering om vad som pågår i min hemstudio för att folk ska kunna följa utvecklingen. Förhoppningsvis kommer den visa vägen från drömmen om att bygga och äga en professionell studio till att faktiskt få uppleva drömmen i verkligheten.

Mitt mål är att en vacker dag äga min helt eget designade och byggda studio, jag vill vara med från den första spiken till den absolut sista. Den kommer att vara specialiserad på mörk musik av alla dess sorter, allt från Horrorcore till Grindcore. Tanken är att det ska vara en studio där artisterna ska bli inspirerade av omgivningen och verkligen kunna ta fram deras mörkaste sidor under dom dagar inspelningarna äger rum. Mörker kommer som sagt vara ett återkommande tema under hela den här perioden.

mxrbrd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0